Tuesday, September 11, 2012

MENÜÜ 17.09. – 21.09.12


ESMASPÄEV

Makaronid juustuga 150/50g
Ketsup 30g
Roheline hernes 30g
Värskekapsasalat 50g
Kakao või morss 200g
Leib/sai/sepik 25/20/20g
Piim 200g

TEISIPÄEV

Tatar või keedetud kartul 150g
Praetud kana 50g
Peediõunasalat 50g
Morss 200g
Leib/sai/sepik 25/20/20g
Piim 200g

KOLMAPÄEV

Riis või kartulipüree 150g
Kodune kotlett 50g
Hapukooresinepikaste 50g
Hiinakapsaapelsinisalat 50g
Porgandirosinasalat 50g
Tee 200g
Leib/sai/sepik 25/20/20g
Piim 200g

NELJAPÄEV

Kalasupp hapukoorega 200g
Kohupiimakreem marjadega 100/30g
Leib/sai/sepik 25/20/20g
Piim 200g

REEDE

Hautatud köögiviljad hapukoorega 200/20g
Frankfurter viiner 72g
Kurgitomatisalat 30g
Jogurt või tee 200g
Puuvill 1tk.
Leib/sai/sepik 25/20/20g
Piim 200g

No comments:

Post a Comment