Friday, January 27, 2012

Menüü 30.01. – 03.02.2012

ESMASPÄEV

Makaronid 150g
Bolognese 75g
Hapukapsasalat 50g
Delikatesskurk 50g
Kakao või morss 200g
Leib, sai, sepik 50g
Piim 200g

TEISIPÄEV

Tatar või keedetud kartul 150g
Sealiha tsiili moodi 100g
Hiinakapsa-maissisalat 50g
Kissell 200g
Piim 200g
Leib, sai, sepik 50g

KOLMAPÄEV

Kartulipüree või riis 150g
Kodune kotlett 50g
Hapukoorekaste 50g
Porgand 50g
Marineeritud peet 50g
Piim 200g
Leib, sai, sepik 50g

NELJAPÄEV

Kalasupp hapukoorega 210g
Kohupiim keedisega 130g
Piim 200g
Leib, sai, sepik 50g
Puuvill 1tk

REEDE

Hautatud köögiviljad hapukoorega 200g
Frankfurter viiner 72g
Värske kurgi-tomatisalat 30g
Jogurt või tee 200g
Leib, sai, sepik 50g
Piim 200g

No comments:

Post a Comment