Friday, January 27, 2012

Menüü 13.02. – 17.02.2012

ESMASPÄEV

Makaronid hakklihaga 200g
Ketsup 30g
Hapukapsasalat 50g
Delikatesskurk 30g
Kakao või morss 20g
Leib, sai, sepik 50g
Piim 200g

TEISIPÄEV

Frikadellisupp 200g
Sarlotka õunaga ja sokolaadiga (kook) 150g
Tee 20g
leib, sai, sepik 50g
Piim 200g

KOLMAPÄEV

Riis või kartulipüree 150g
Kala poolamoodi 100g
Kapsa-porgandi-õunasalat 50g
Kalikaporgandisalat 50g
Tee 200g
Leib, sai, sepik 50g
Piim 200g

NELJAPÄEV

Hautatud köögiviljad sealihaga 200g
Kohupiimakreem apelsiniga 130g
Leib, sai, sepik 50g
Piim 200g
Õun 1 tk

REEDE

Pilaff 200g
Marineeritud kõrvitsa 50g
Delikatesskurk 50g
Porgand 50g
Tee või jogurt 200g
Leib, sai, sepik 50g
Piim 200g

No comments:

Post a Comment